onze inzet voor het milieu


tree-and-bottles-banner

Moeder Natuur zal trots op ons zijn

Bij innocent zijn we groot fan van het milieu doen we er alles aan doen om er goed voor te zorgen. Dat betekent dat we verantwoordelijkheid nemen voor de impact de we hebben op het milieu, en dat we willen helpen bij het oplossen van 's werelds grootste uitdagingen. Momenteel is onze missie om boeren in staat te stellen om duurzaam te verbouwen, en het creëren van een circulaire economie voor onze verpakkingen. Dat houdt ons wel even bezig


meedoen aan de strijd tegen de opwarming van de aarde

Klimaatverandering is van groot belang. Het is ontzettend belangrijk dat we ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat de opwarming van de aarde onder de 1,5 graad blijft. We hebbben onze eigen fabriek gebouwd, vlakbij Rotterdam, die draait op 100% hernieuwbare energie.

carbon-savings

landbouwkampioenen

Groente en fruit verbouwen is lastiger dan je denkt. Daarom werken we samen met onze boeren om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten worden verbouwd op een manier die goed is voor de boeren en voor het milieu.

farming-champions

recycle activisten

Sinds we in 2003 gerecycled plastic gebruiken in onze flesjes, lopen we vooraan in de recycle revolutie. Zo zijn we de medeoprichters van de UK Plastics Pact en zijn we van plan om onze flesjes 100% van duurzame materialen te maken. Daar heffen we het glas op.

recycling-activists

de wortels van ons fruit

Aardbeien die minder water nodig hebben. Appels die helpen met het bouwen van bijenhotels. Kokosnoten die kleine boeren door een pandamie heen helpen. Lees hier hoe we ons fruit op een duurzame manier verbouwen, terwijl je ondertussen je vocabulaire met wat spannende technische termen vergroot.

sourcing-stories


dingen die jij kunt doen

We hebben grote dromen om de wereld te veranderen, maar we kunnen het niet alleen. Om écht verschil te maken, moeten andere ondernemingen en mensen zoals jij met ons mee doen. Bekijk hier op welke manieren jij kunt helpen (sommige zijn makkelijker dan je denkt).drankjesbedrijf vertelt in geuren en kleuren

We hebben een verslag geschreven over alle dingen waar we trots op zijn, en dingen die we een beetje beter kunnen doen. Het verslag staat naast cijfers vol met flitsende grafieken en illustraties.

things-we-do-for-planet-initiative