neem contact op
Zin om even te kletsen?


Mooi. Wij ook. Of je nu een nieuwe kleur kaki hebt ontdekt of een vraag hebt over een van onze drankjes, we horen graag van je. Kom langs, geef ons een belletje of schrijf je bericht op een papiertje en doe het in een grote oranje brievenbus. De wereld ligt aan je voeten.
volg onsWe schrijven van alles en nog wat op social media. Soms gaat het zelfs over onze drankjes. Volg ons en er is een kans van 32% dat je er geen spijt van krijgt.


kletsen met onze PR-mensen

Als je het leuk vindt om persberichten te lezen of te schrijven over bedrijven die drankjes maken van fruit, ben je hier aan het juiste adres. Klets met iemand van ons PR-team via 020 303 1461 of mail naar hallo@innocentdrinks.nl. Vind je onze fabriek in Rotterdam - de blender - een stuk interessanter dan ons kantoor in Amsterdam? Wij geven je groot gelijk. Stuur dan een mailtje naar theblender@innocentdrinks.com.

good times

Wil je even komen kijken bij Fruitdam?

Soms vergeten we dat het best gek is om een kantoor te hebben met mos op de muren en gras op de vloer. Als je graag met eigen ogen de wonderen bij innocent wilt komen bekijken, mail dan naar hallo@innocentdrinks.nl en laat even weten wanneer je langs wilt komen. Zo geavanceerd is ons boekingssysteem.

naughty step

vragenrondje

Bedenk een vraag voor ons, maakt niet uit wat voor vraag. Ontdek daarna of er ooit iemand anders is geweest die die vraag al heeft gesteld door een kijkje te nemen op onze veelgestelde vragen-pagina. Dat houdt je wel even zoet.

get in touch