zorg goed voor je lichaam
nutrition header web

Het is tegenwoordig niet makkelijk om gezond te blijven. Vooral nu de banken steeds comfortabeler worden, de ijscoman is vervangen voor 1 liter-bakken schepijs, en het aanbod aan spannende series oneindig lijkt te zijn. Daarom zijn we de afgelopen decennia druk bezig geweest met het pletten en persen van fruit en groente in flesjes. Zodat jij goed voor je lichaam kunt zorgen zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Hoewel overal in de wereld de gezondheidsvoordelen van het eten van groente en fruit worden erkend, krijgen veel mensen niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen. Door lekkere en gezonde drankjes te maken, in een handig flesje, hopen we dat te veranderen. onze filosofie


Onze filosofie is waarschijnlijk niet iets waar Plato zich mee bezig had gehouden, maar het zorgt er wel voor dat onze drankjes simpel, eerlijk en goed blijven (wat ze altijd zijn geweest).


simpel

We zoeken de beste groente en fruit, en stoppen dat in onze drankjes. Geen kunstmatige zoetstoffen, geen conserveringsmiddelen, en geen andere nonsens.

simple apple tree

eerlijk

We hebben nooit suiker aan onze drankjes toegevoegd en dat zullen we ook nooit doen. De enige suikers die je in onze sappen en smoothies vindt, zijn de natuurlijke suikers die in groente en fruit zitten.

honest fruit veg

goede dingen

Over het algemeen krijgen mensen niet genoeg groente en fruit binnen. Daarom stoppen we hier heel veel van in onze drankjes. Dit maakt deel uit van onze belofte om al onze dranken gezond te maken, elke keer weer.

goodness apple

vol goede dingen

Groente en fruit zit vol essentiële vitamines en mineralen zoals kalium, foliumzuur, mangaan en vitamine C. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle vezels en fytonutriënten. Ontdek hier hoe deze slimme voedingsstoffen voor je lichaam zorgen en je bent in een mum van tijd een voedingsdeskundige.

 

nutrition brimming with good stuff


groente, fruit en dat is het zo'n beetje

de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

five a day

Er zit minimaal één portie groente of fruit in al onze drankjes. Voor de andere porties kun je alle andere soorten groente en fruit proberen. De natuur is zo lief geweest om ons een hele regenboog aan groente en fruit te geven. Het is dus wel zo netjes om daarvan te genieten. Of je je groente en fruit liever eet of drinkt, zorg er in ieder geval voor dat je genoeg binnenkrijgt.


onze voedingsbeloftes


Met de hand op het hart beloven we vier dingen. Je mag het tegen ons gebruiken als we ze niet nakomen. Dit zijn ze.


kleine drankjes die een bron van vezels zijn

Al onze smoothies zijn een bron van vezels. En dat is goed, want de meesten van ons eten er niet genoeg van.

fibre

gezonde drankjes

We maken alleen gezonde drankjes, en daarom heeft elk recept een wettelijke gezondheidsclaim.

healthy hearts

minder calorieën

We gaan de hoeveelheid calorieën per flesje verminderen.

lower calories and tasty

onze kleine drankjes hebben geen toegevoegde suikers

We voegen geen suiker toe. Dat hebben we nooit gedaan en dat zullen we ook nooit doen. Onze drankjes bevatten alleen de suikers die van nature in fruit zitten.

lower natural sugar