over ons


about-us-lead-image

kleine drankjes, grote dromen

innocent begon met de droom om het gemakkelijk te maken voor mensen iets goeds voor zichzelf te doen (wat ook nog eens lekker smaakt)

In 1999 hebben we voor het eerst smoothies verkocht op een muziekfestival in Londen. Boven onze stand hadden we een groot bord gehangen met daarop de vraag: 'Moeten wij onze baan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen?' In twee grote vuilnisbakken (JA en NEE) konden de bezoekers stemmen nadat ze geproefd hadden. Aan het einde van het weekend was de JA-vuilnisbak zo vol dat we ontslag hebben genomen en innocent drinks zijn begonnen.

Sinds die dag zijn onze dromen groter en groter geworden (terwijl onze drankjes ongeveer hetzelfde formaat bleven). Onze missie is om mensen gezond te laten leven, om de gemeenschappen die ons het meest nodig hebben over de hele wereld te helpen, en om ervoor te zorgen dat onze planeet ook gezonder wordt.ons verhaal


We geven je graag een rondleiding door onze hoogte- en laagtepunten. Er zit zelfs een foto bij van Barry die een innocent logo op zijn arm heeft laten tattoeren. Lekker bezig, Barry.

trots om een B Corp te zijn

We hebben onze krachten gebundeld met andere B Corp bedrijven, die net als wij geloven dat we samen een groot verschil kunnen maken. Schouder aan schouder met 7.000 mede B Corps maken we deel uit van een beweging om het bedrijfsleven verantwoordelijker en duurzamer te maken. En we kregen er ook nog eens een mooi certificaat voor

let's do things better


hoe het is om hier te werken

Iedereen zegt altijd bijzonder en uniek te zijn, maar we geloven oprecht dat innocent een plek is als geen andere. Onze vloerbedekking is kunstgras, we hebben een boot die we Bob noemen en picknicktafels om aan te lunchen. We verkleden onze Bored (zo noemen we de bestuursleden uit de board) graag in clownspakjes tijdens kerstfeesten. We hebben zelfs een paar prijzen gewonnen voor onze bedrijfscultuur en werkomgeving. Verder scheppen we nooit op.

innocent employee

onze duurzame fabriek in Rotterdam

We hebben onze eigen drankjesfabriek in Rotterdam gebouwd. We noemen het 'de blender'. Gekke naam, belangrijk gebouw.

blender factorydrankjesbedrijf vertelt in geuren en kleuren

We hebben een verslag geschreven over alle dingen waar we trots op zijn, en dingen die we een beetje beter kunnen doen. Het verslag staat naast cijfers vol met flitsende grafieken en illustraties.

a bit about us


Rondleiding door Fruitdam?

Iedereen is welkom in ons kantoor om een beetje rond te snuffelen en te kijken of we echt pannekoeken op elkaars hoofden leggen tijdens de lunch. Stuur een mailtje naar hallo@innocentdrinks.nl als je een keertje langs wilt komen. Zo geavanceerd is ons boekingssysteem. 

innocent towers