over ons


about-us-lead-image

kleine drankjes, grote dromen

Het begon allemaal in 1999, met de wens om mensen te helpen goed voor zichzelf te zorgen. We zijn dan wel een bedrijf dat kleine drankjes maakt en grapjes die niet altijd grappig zijn, maar we hebben grote dromen. Onze eerste droom kwam uit in 1999, toen we smoothies van fruit maakten en niets anders.

Sindsdien zijn onze dromen nog groter geworden. We maken nog steeds gezonde drankjes voor mensen terwijl we zorgen voor onze gemeenschappen en het milieu beschermen. Daarom zijn we B Corp gecertificeerd, doneren we elk jaar 10% van onze winst aan goede doelen en werken we eraan om onze CO2-uitstoot tegen 2030 met 50% te verminderen. Wil je ons helpen?ons verhaal


We geven je graag een rondleiding door onze hoogte- en laagtepunten. Er zit zelfs een foto bij van Barry die een innocent logo op zijn arm heeft laten tattoeren. Lekker bezig, Barry.

toegewijd en trots om B Corp te zijn

Een B Corp zijn betekent deel uitmaken van een groep bedrijven die proberen zaken te doen op de best mogelijke manier voor mens en planeet. Het B Corp label verenigt meer dan 8.000 bedrijven van over de hele wereld, en we zijn er erg trots op dat we er deel van uitmaken. Plus, we hebben er een mooi certificaat voor gekregen.

let's do things better


hoe het is om hier te werken

Iedereen zegt altijd bijzonder en uniek te zijn, maar we geloven oprecht dat innocent een plek is als geen andere. Onze vloerbedekking is kunstgras, we hebben een boot die we Bob noemen en picknicktafels om aan te lunchen. We verkleden onze Bored (zo noemen we de bestuursleden uit de board) graag in clownspakjes tijdens kerstfeesten. We hebben zelfs een paar prijzen gewonnen voor onze bedrijfscultuur en werkomgeving. Verder scheppen we nooit op.

innocent employee

onze fabriek

Om onze CO2-uitstoot te verminderen, hebben we in Rotterdam een fabriek gebouwd die grotendeels op hernieuwbare energie draait. We hebben het de Blender genoemd en we moeten je zeggen dat we er heel (heel) trots op zijn. 

blender factorydrankjesbedrijf vertelt in geuren en kleuren

We hebben een verslag geschreven over alle dingen waar we trots op zijn, en dingen die we een beetje beter kunnen doen. Het verslag staat naast cijfers vol met flitsende grafieken en illustraties.

a bit about us


Rondleiding door Fruitdam?

Iedereen is welkom in ons kantoor om een beetje rond te snuffelen en te kijken of we echt pannekoeken op elkaars hoofden leggen tijdens de lunch. Stuur een mailtje naar hallo@innocentdrinks.nl als je een keertje langs wilt komen. Zo geavanceerd is ons boekingssysteem. 

innocent towers