op zoek naar een baan


banana-phone

Waar staan we voor?

Het begon allemaal met drie oprichters en een simpele missie: ervoor zorgen dat mensen gemakkelijk iets goeds voor zichzelf kunnen doen. 21 jaar later bestaat innocent niet uit 3, maar 600 mensen van over de hele wereld en heeft die missie zich ontwikkeld tot iets groters.

We hebben grote dromen. We willen aan de wereld laten zien dat succesvol ondernemen mogelijk is zonder dat het alleen om winst draait. Dat houdt in dat we zowel voor goede resultaten als voor onze mensen en de aarde zorgen, en dat we de dingen een beetje beter achterlaten dan hoe we ze gevonden hebben. We kunnen altijd nieuwe slimme mensen gebruiken met dezelfde ambitie, die ons willen bijstaan in de volgende (en meest spannende) fase van onze reis.Waar zijn we naar op zoek?

Ben je een natuurtalent in het drinken van smoothies? Dat is een goed begin, maar je bent er nog niet. Dit zijn een aantal andere dingen waar we naar op zoek zijn.

woman-with-hat

Wat krijg je ervoor terug?

De beste trainingen, betaald verlof voor vrijwilligerswerk, werken waar en wanneer jij dat prettig vindt en zoveel gratis smoothies en sapjes als je op kunt.

group-of-volunteers

Paul en James in matchende shirts

vacatures

innocent is zo goed als de mensen die hier werken. Dus neem snel een kijkje bij onze vacatures. We duimen voor je.

superhero


onze normen en waarden

Sommige bedrijven noteren hun normen en waarden in een boekje en daarna verdwijnt dat boekje ergens achterin een la. Bij innocent staan onze normen en waarden groot op de muur midden in ons kantoor en we streven ze iedere dag na. Je bent meer dan welkom om langs te komen en ze te lezen, maar je kunt ze ook hier bekijken.

values-bnl


jouw carrière

We zijn niet vies van intern doorgroeien, en daar zijn genoeg mensen bij innocent het bewijs van (zoals onze CEO). Lees meer over stages, loopbanen, en andere dingen waarmee onze slimme alumni bezig zijn. 

career-hero


inclusiviteit & diversiteit

Iedereen verdient het om gelijk behandeld te worden, ongeacht leeftijd, geslacht, ethnische achtergrond of andere eigenschappen die hen uniek maakt. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat innocent een inclusieve en diverse plek is om te werken. 

diversity-hero