10% voor goede doelenWe zijn altijd bezig geweest om zaken te doen op de juiste manier, op te komen voor wat belangrijk is en de dingen beter achter te laten dan we ze aantroffen.

Sinds 2018 zijn we een trotse B Corp, wat betekent dat we deel uitmaken van een groep bedrijven die zich inzetten om te ondernemen op een verantwoorde manier. In de praktijk betekent dit dat we 10% van onze winst aan goede doelen geven en onze eigen volledig elektrische fabriek, de Blender, hebben gebouwd.


good causeshello-tile

emerging-leaders-tile

nature-tile

We vinden manieren om het voor mensen gemakkelijker te maken om te genieten van het lekkere en gezonde van groente en fruit door...

  • Samen te werken met goede doelen en experts om meer mensen te leren weten wat de voordelen van groente en fruit zijn.

Lees meer

  • Samen met de innocent foundation een steentje bij te dragen om de honger in de wereld aan te pakken.

Lees meer

 

We maken het makkelijker voor onze gemeenschappen om goed te leven door...  

  • Onze boeren te helpen om veerkrachtiger te worden met betere toegang tot werkgelegenheid op de lange termijn.

Lees meer

 

We willen een rol spelen in het garanderen dat het goede van fruit en groente beschikbaar is voor toekomstige generaties door...

  • Boomgaardprojecten van lokale NGO’s te ondersteunen en ze te helpen om wereldwijd bossen te beschermen en de natuur naar stedelijke gebieden te brengen met onze Grote Vergroening.

Lees meer

  • Via ons landbouw innovatiefonds te helpen om de biodiversiteit te verbeteren bij onze boeren, en tegelijkertijd hun levensstandaard te verhogen en koolstof op te vangen.