Menu

Untitled Document

de blender

De Blender is niet zomaar een fabriek, het wordt een gloednieuwe CO2-neutrale fabriek met meer dan 190 geweldige werkplekken. Voor onze drankjesfabriek hebben we grote ambities:

een heerlijke plek om te werken

Bij alles wat we doen, staan onze geweldige medewerkers op nummer één. Zo besteden we veel tijd aan ontwikkeling en bieden we veel opleidingsmogelijkheden. Ook willen we van de Blender een gezonde werkplek maken. Met goed eten in de kantine, een sportschool, een goede werk-privébalans en veel leuke activiteiten.

innovatief en klaar voor de toekomst

De fabriek is zo ontworpen dat we onze drankjes precies kunnen maken zoals we willen, nu en in de toekomst. Zo hebben we ruimte om te groeien en werken we met de nieuwste technologieën en machines.

we zetten ons in tegen klimaatverandering

Onze drankjesfabriek wordt CO2-neutraal. Dat betekent dat we net zo veel energie opwekken als we verbruiken. Zo dragen we ons steentje bij op de opwarming van de aarde onder de 1,5 graad te houden.

we transformeren ons transport

We vervoeren onze drankjes met elektrische vrachtwagens, op groene energie van gecertificeerde leveranciers en onze windmolens. Ook zorgen we dat onze drankjes 25 procent minder kilometers gaan afleggen. Zo verlagen we onze CO2-uitstoot met 10 procent.

we willen de wereld een beetje beter maken

Onze eigen fabriek wordt een plek waar mensen nieuwe dingen kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen, zodat we uiteindelijk de best mogelijke fabriek kunnen worden. Dat kunnen we niet alleen. Daarom werken we graag samen met andere bedrijven, scholen en lokale leveranciers.