Menu

Untitled Document

terug naar heroes of change

duurzame verpakkingen

Plastic is een belangrijk onderwerp voor ons. We begrijpen de impact van plastic op het milieu en daarom pionieren we sinds 2003 met flesjes maken van gerecycled plastic. A onze flessen bevatten op dit moment 30% of meer gerecycled plastic. Daarnaast zijn onze verpakkingen volledig recyclebaar.

Er zijn twee grote problemen als het gaat om plastic. Allereerst is het maken van plastic afhankelijk van fossiele brandstoffen. Daarom zijn we op dit moment bezig met het omzetten van planten in plastic. Het tweede probleem is dat wij (de mensen) geen waarde hechten aan dit waardevolle materiaal. In plaats daarvan gooien we plastic weg. Of nog erger: we dumpen we het ergens op deze planeet. We moeten met elkaar plastic verpakkingen recyclen en bedrijven moeten vervolgens gerecycled plastic terugkopen. Help ons alsjeblieft om deze kringloopeconomie voor plastic verpakkingen te ondersteunen. Dat doe je door jouw innocent fles in een speciale plastic-container te gooien na het drinken van je drankje.

Onze huidige focus ligt bij het lanceren van een nieuw flesje dat is gemaakt van zowel gerecycled plastic als van plastic dat is gemaakt van planten. Dit is één onderdeel van een groter plasticproject hier bij innocent. Je hoort hier snel meer over van ons. Het is groot nieuws.