Menu

Untitled Document

terug naar beschermde toekomst

binnen de muren van Fruit Towers

We doen ons best om de impact van klimaatverandering te verkleinen. En niet alleen als het gaat om onze grote projecten. Kleinschalige acties zijn erg belangrijk. Daarmee proberen we de problemen tegen te gaan waar onze planeet nu mee te maken heeft. Omdat we niet alleen mooi willen praten, maar ook echt iets willen doen, maken we Fruit Towers zo duurzaam mogelijk.
Fruit Towers haalt een goede score bij BREEAM. Dat betekent dat de mensen die het pand bouwden, zorgden voor een goed gebouw: efficiënte luchtcirculatie, licht, dubbele beglazing, etc. Daarna zijn we de stad ingegaan om een paar dingen te kopen voor een thuisgevoel:

  1. De ‘laatste die vertrekt trekt aan de hendel’-hendel – we hebben een tweede stroomkring gebouwd op elke verdieping waar alle ‘onbelangrijke’ dingen op draaien. Aan het eind van de dag trekken we aan een hendel om het hele circuit uit te zetten. Nu hoeft Lou nooit meer te zeggen dat we ons scherm moeten uitdoen.
  2. Een groen licht vertelt ons wanneer de ramen open mogen – Als het buiten net zo warm is als hoe we het binnen graag willen, springt er een grote groene lamp aan. Als we de ramen opendoen, gaat de airco uit. Tijd voor frisse lucht.
  3. FSC-gecertificeerde bureaus. Net als onze verpakkingen van karton.
  4. Geen fotokopieerapparaat (heb je niet nodig)
  5. Een dakterras met ons eigen groentetuintje

Klik door naar ons ‘Heroes of change’-gedeelte om meer te lezen over wat voor goede daden onze medewerkers verrichten.